Blijf op de hoogteNatuurlijk bezoek je zo mogelijk dagelijks deze website, maar als dat er nou even niet van komt, is er een aantal manieren om toch op de hoogte te blijven. Hierbij een overzicht van de mogelijkheden. Natuurlijk bezoek je zo mogelijk dagelijks deze website, maar als dat er nou even niet van komt, is er een aantal manieren om toch op de hoogte te blijven. Hierbij een overzicht van de mogelijkheden.

Facebook

Twitter Onze Facebook pagina wordt steeds ge-update wanneer er iets wordt toegevoegd aan onze website. Door de pagina op Facebook te “Liken”, blijf je op de hoogte. Je kunt er ook eventueel bepaalde berichten “Liken” en er op reageren.

Twitter

TwitterOok op Twitter verschijnt er iedere keer dat er iets verandert aan de website een melding. Door ons Twitter account te volgen, verschijnen we in je timeline en hoef je niets te missen.

RSS

TwitterEen methode die zijn strepen heeft verdiend is RSS ( Really Simple Syndication – eenvoudige gelijktijdige publicatie). Hierbij worden titel en korte intro van de nieuwe berichten die verschijnen op de website op een alternatieve manier ter beschikking gesteld. Een speciaal programma, een RSS Reader, kan een of meerdere RSS feeds voor je bijhouden zonder dat je steeds al die websites moet afstruinen naar iets nieuws. Onze website heeft ook een RSS feed met de laatste 5 nieuwsberichten:

E-mail nieuwsbrief

TwitterIn principe maandelijks versturen we een digitale nieuwsbrief per e-mail met de meest actuele berichten en aankondigingen. Je kunt je eenvoudig abonneren door ons een e-mail te sturen. Je e-mailadres wordt dan toegevoegd aan onze nieuwsbrief-adressenlijst. Je kunt er van op aan dat we je e-mailadres alleen gebruiken voor onze nieuwsbrief!