Ontmoetingsdag voor katholieke singlesVoor katholieke singles die op zoek zijn naar een relatie wordt op zaterdag 21 februari 2015 een ontmoetingsdag georganiseerd in de Nicolaasbasiliek van Amsterdam. Voor katholieke singles die op zoek zijn naar een relatie wordt op zaterdag 21 februari 2015 een ontmoetingsdag georganiseerd in de Nicolaasbasiliek van Amsterdam.

Ontmoetingsdag voor katholieke singlesZoveel leuke katholieke singles, zo weinig kansen om elkaar te ontmoeten! Ben je een katholieke single die het belangrijk vindt dat je partner je geloof deelt? Of heb je vrijgezelle vrienden die een katholieke match zoeken?

Op zaterdag 21 februari houdt de Gemeenschap Emmanuel in Amsterdam een leuk treffen voor katholieke singles. Waarom? Omdat we zien dat er maar weinig gelegenheden worden georganiseerd voor katholieke singles om elkaar te ontmoeten. Ons voorstel: een programma met diepgang en ontspanning!

We treffen elkaar bij of na de Eucharistieviering in de H. Nicolaasbasiliek in Amsterdam. Daarna volgt een inleiding van Peter van Hoof over wat de Theologie van het Lichaam singles te bieden heeft. Vervolgens een wandeling door de Jordaan, gevolgd door een wijnproeverij (met uitleg door een kenner), bier of fris met pizza.

Details

  • H. Nicolaasbasiliek, Prins Hendrikkade 73 (schuin tegenover Centraal Station)
  • Start: 12:30 uur H. Mis (voor wie wil)
    13:00 uur Aanvang in de Pastorie (naast de kerk)
  • Meld je vóór 10 februari aan via website of telefoon
  • Bijdrage in de kosten € 20 per persoon
  • Sacha Peters, 06 – 100 788 25
  • Een initiatief van Gemeenschap Emmanuel