Kerk in Nood - Ontmoet de WereldkerkEen indruk­wekkende lijst met nationale en inter­na­tionale sprekers belooft een interes­sante bijeen­komst in Hilversum. Op zaterdag 26 november 2016 organiseert Kerk in Nood een confe­rentie met als titel ‘Ontmoet de Wereldkerk’. Kerk in Nood - Ontmoet de Wereldkerk Een indruk­wekkende lijst met nationale en internationale sprekers belooft een interessante bijeenkomst in Hilversum. Op zaterdag 26 november 2016 organiseert Kerk in Nood een conferentie met als titel ‘Ontmoet de Wereldkerk’ in Conferentie­centrum Gooiland in Hilversum.

Het wordt een dag vol inspirerende ontmoetingen met buitenlandse religieuzen, Nederlandse missionarissen en migrantenkerken in Nederland. Drie afzonderlijke programma's voor kinderen, tieners en jongeren maken het een dag voor het hele gezin.

Sprekers

Sprekers op de dag zijn o.a.:

  • Robert Kardinaal Sarah (Guinée, Vaticaan)
  • Zr. Raghida Al-Khouri (Syrië)
  • Pr. Augusín Delouvroy (Peru)
  • zusters Dominicanessen uit Sittard

Crèche, kinder- en jongeren­programma’s

Voor kinderen, tieners en jongeren zijn er drie speciale programma’s:

  • crèche voor kinderen van 0 t/m 4 jaar
  • kinder­programma voor kinderen van 5 t/m 14 jaar
  • jongeren­programma voor jongeren vanaf 15 jaar

Bijdrage in de kosten

€ 15 voor het volwassenen­programma
€   7 voor het jongeren­programma

Kerk in Nood

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn. Dit doet Kerk in Nood door informatie, gebed en actie. Kerk in Nood is een internationale katholieke hulp­organisatie met kantoren in 21 landen. Kerk in Nood is in 1947 opgericht door de Nederlandse ‘spekpater’ Werenfried van Straaten en geeft jaarlijks steun aan 6.000 projecten wereldwijd.

Meer informatie