Boek - Ons Dagelijks Brood - Advent en KersttijdHet is weer bijna Advent – begin van het nieuwe kerkelijk jaar A. Tijd om weer het boek Ons Dagelijks Brood – Advent en Kerstmis tevoorschijn te halen, of om het nog snel te bestellen zodat je het op tijd in huis hebt. Boek - Ons Dagelijks Brood - Advent en KersttijdHet is weer bijna Advent – begin van het nieuwe kerkelijk jaar A. Tijd om weer het boek Ons Dagelijks Brood – Advent en Kersttijd tevoorschijn te halen, of om het nog snel te bestellen zodat u het op tijd in huis hebt.

IHGO heeft twee boeken uitgegeven om gezinnen te helpen bij de geloofsopvoeding: een voor de Advent en Kersttijd en een voor de Veertigdagentijd. Het zijn boeken die ouders en kinderen helpen om thuis op een praktische en aantrekkelijke manier met het geloof bezig te zijn. Via kleine verhaaltjes voor verschillende leeftijden, gespreksvragen over de verhalen en een ‘Daglichtje’ kun je je als gezin samen voorbereiden op het grote feest van Kerstmis.

Goed nieuws: de boeken zijn in prijs verlaagd. De prijs was met € 17,95 al niet duur, nu kunnen ze worden besteld voor € 13,= per stuk, inclusief verzendkosten!

Alle informatie staat op een aparte website. Op die website kunnen de boeken tevens besteld worden en -heel modern- via iDEAL worden betaald.