Omgaan met geweld op tvDe Werkgroep TV-geweld heeft de folder 'TV en computer op de loer' uitgebracht. De folder is speciaal voor ouders en andere opvoeders en is o.a. verkrijgbaar bij openbare bibliotheken. Omgaan met geweld op tvDe Werkgroep TV-geweld heeft de folder 'TV en computer op de loer' uitgebracht. De folder is speciaal voor ouders en andere opvoeders en is o.a. verkrijgbaar bij openbare bibliotheken.

Veel ouders willen hun kinderen beschermen tegen de schadelijk invloed van het vele geweld op tv en in computerspelletjes. Deze folder geeft daarvoor handige tips.

De werkgroep stelt in haar persbericht: “Wetenschappelijk staat de schadelijkheid van al dat, als amusement gepresenteerde, geweld allang vast. Er zijn duizenden onderzoeken over gepubliceerd en ook de politiek discussieert er regelmatig over.”

De folder is ook verkrijgbaar via de website tvgeweld.nl . Scholen en andere instellingen kunnen daar grotere aantallen bestellen. Op de site is de folder te zien en ook te downloaden. (KN)