Nationale OmbudsmanDe formateur van het volgende kabinet moet ervoor zorgen dat de taak van de huidige minister van Jeugd en Gezin behouden blijft. En dan met versterkte bevoegdheden. Dat zegt de Nationale Ombudsman Alex Brenninkmeijer in een interview dat het Nederlands Dagblad vandaag publiceerde.
Nationale  OmbudsmanDe formateur van het volgende kabinet moet ervoor zorgen dat de taak van de huidige minister van Jeugd en Gezin behouden blijft. En dan met versterkte bevoegdheden. Dat zegt de Nationale ombudsman Alex Brenninkmeijer in een interview dat het Nederlands Dagblad woensdag publiceerde.

"Gegeven het feit dat de jeugdzorg zo geweldig gefragmenteerd is en ook daadwerkelijk niet goed functioneert, moet er een kracht zijn die de partijen bij elkaar brengt. Coördinatie van de jeugdzorgmachinerie is heel wezenlijk. En de programmaminister van Jeugd en Gezin was in elk geval op weg om dat beetje bij beetje voor elkaar te krijgen." (AD.nl)

Wat vind jij? Heeft het ministerie van Jeugd en Gezin iets voor het gezin betekend? En zou er een nieuwe minister moeten Jeigd&Gezin komen? Stem mee op de stelling in de rechterkolom.