Occultismespecial Inspiratie MagazineHet jubilerende Inspiratie Magazine brengt een special uit over occultisme. Het blad, dat vijftien jaar bestaat, doorbreekt daarmee een taboe, zegt hoofdredacteur Anna Kruse. Het jubilerende Inspiratie Magazine brengt een special uit over occultisme. Het blad, dat vijftien jaar bestaat, doorbreekt daarmee een taboe, zegt hoofdredacteur Anna Kruse.

Occultismespecial Inspiratie Magazine"Uit een in ons blad geciteerd onderzoek blijkt dat een derde van de ondervraagde jongeren tussen de 12 en 25 zich met occulte praktijken bezighoudt. Nu ouders, vaak ook via hun kinderen, worden geconfronteerd met zaken als 'glaasje draaien' en communiceren met geesten, ziet Inspiratie Magazine de noodzaak uitvoerig aandacht te besteden aan het onderwerp occultisme."

Niet om bang te maken, maar om mensen te informeren, zo benadrukt Kruse. Het blad bevat onder meer een interview met een nuchtere exorcist, praktische tips voor ouders en een artikel over wat de Bijbel en de leer van de Kerk zeggen over occultisme.

De nieuwe editie van Inspiratie Magazine verschijnt 15 juli. Zie www.inspiratiemagazine.nl of bel (073) 613 67 05.