8-10 juni 2012 - GezinsweekendHet 15e weekend van 8 t/m 10 juni van Stichting Katholieke Gezinsweekenden heeft nog plaats voor enkele gezinnen! Pastoor Michel Hagen uit Wassenaar zal het thema Er is meer! inleiden; Kardinaal Ennio Antonelli spreekt een videoboodschap. Het 15e weekend van 8 t/m 10 juni van Stichting Katholieke Gezinsweekenden heeft nog plaats voor enkele gezinnen! Pastoor Michel Hagen uit Wassenaar zal het thema Er is meer! inleiden; Kardinaal Ennio Antonelli spreekt een videoboodschap.

8-10 juni 2012 - Gezinsweekend

Pastoor Michel Hagen

De gastspreker dit weekend is pastoor Michel Hagen uit Wassenaar. Hij leidt ons dit weekend door het thema.

kardinaal Ennio Antonelli

Speciale gast is kardinaal Ennio Antonelli uit Italië. Deze kardinaal is de president van de Pauselijke raad voor het gezin. Mgr. Antonelli spreekt ons in een speciaal voor ons gemaakte video opname uit Rome toe.

Maar er is meer te doen het weekend. Aan de hand van drie workshops gaan we opzoek naar het meer in de relatie (Marriage Course door Bert en Gaby Buirma) de kunst (Geert Hüsstege met iconen) en de media (Mariska Orban).

Kinderprogramma

Voor de kinderen, tieners en jongeren wordt ook dit jaar door enthousiaste vrijwilligers een goed programma aan de hand van het thema gebracht. Ook zij gaan op zoek naar het “meer” in het geloof. Hiervoor hebben we de broeders van St. Jan en de Blauwe zusters uitgenodigd en worden er workshops gegeven door Marije van der Knaap, Kerk in Nood en Pascal Beukers. Er is ook voor diverse groepen dans (Dansgroep United), muzikaal entertainment en veel ontspanning. Zo worden er bijvoorbeeld op de zaterdagmiddag diverse spelactiviteiten georganiseerd.

Het weekend kost € 175 per gezin. Mocht dit bedrag een probleem zijn dan mag het niet zo zijn dat je daardoor niet komt! Bel dan even naar 0224-212765 (Peter Groot) en dan komen we er altijd uit.

Stichting Katholieke Gezinsweekenden

Het weekend wordt georganiseerd door de Stichting Katholieke Gezinsweekenden. Deze stichting ontvangt geen subsidie. De gemiddelde kosten per gezin zijn ruim € 300; mochten jullie meer kunnen/willen betalen dan € 175 dan mag dat altijd. Misschien weten jullie nog sponsors, we houden ons aanbevolen!