Vernieuwde IHGO siteOp de geheel vernieuwde website van het IHGO (Instituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding) staat nu een overzichtelijke presentatie van doelstelling en activiteiten.
Op de geheel vernieuwde website van het IHGO (Instituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding) staat nu een overzichtelijke presentatie van doelstelling en activiteiten.

Vernieuwde IHGO site Het IHGO (Instituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding) heeft op 19 december de geheel vernieuwde website www.ihgo.nl gelanceerd. De nieuwe website bevat een presentatie van de doelstelling en activiteiten van het IHGO en bevat links naar de initiatieven van het IHGO op internet: het gezinsboek Ons Dagelijks Brood (www.dagelijksbrood.nl) en de gezinssite www.katholiekgezin.nl, die is opgezet in samenwerking met Katholiek Nieuwsblad en diverse organisaties in het werkveld huwelijk en gezin.

Wat is het IHGO?

Het IHGO werd in 1988 opgericht om het geloofsleven van katholieke gezinnen te bevorderen en hun onderlinge verbondenheid te stimuleren. De activiteiten omvatten landelijke bezinningsdagen voor gehuwden en gezinnen, plaatselijke werkgroepen, de uitgave van brochures en werkmateriaal (zoals het geloofsboek Ons Dagelijks Brood en de opzet van deze site (www.katholiekgezin.nl ) in samenwerking met Katholiek Nieuwsblad en diverse organisaties in het werkveld huwelijk en gezin.