Ons Dagelijks Brood - AdventboekHet is alweer bijna de tijd van Advent. In vele gezinnen komt dan het boek Ons Dagelijks Brood weer tevoorschijn voor een dagelijkse moment van overweging en gebed. De leeswijzer voor de komende Adventsperiode staat weer klaar. Het is alweer bijna de tijd van Advent. In vele gezinnen komt dan het boek Ons Dagelijks Brood weer tevoorschijn voor een dagelijkse moment van overweging en gebed. De leeswijzer voor de komende Adventsperiode staat weer klaar.

Ons Dagelijks Brood - Adventboek‘Ons Dagelijks Brood’ is een echt gezinsboek dat ouders en kinderen helpt om thuis op een praktische en aantrekkelijke manier met het geloof bezig te zijn.

De eerste uitgave van het gezinsboek, met een voorwoord van Mgr. van Luyn, bisschop van Rotterdam, is gemaakt voor de Advent en Kersttijd. Dit voorleesboek helpt om deze mooie tijd een diepere invulling te geven. Het gezinsboek is ook aan te bevelen voor ouders die volgend jaar een eerste communicant hebben. Kinderen die de Advent met het gezinsboek hebben meegemaakt, hebben een betere basis om aan het Eerste Communieproject te beginnen.

De teksten zijn geschreven door pastoor Michel Hagen, de tekeningen zijn van Davide Meindersma.

Bezoek de speciale website voor meer informatie, de leeswijzer of om te bestellen: