Startbijeenkomst nieuwe katholieke basisschool TilburgKatholieke gezinnen in de (ruime) regio Tilburg zijn donder­dag­avond 9 oktober welkom op een infor­matie­bijeen­komst voor de oprich­ting van een nieuwe katholieke basis­school in Tilburg. Katholieke gezinnen in de (ruime) regio Tilburg zijn donderdagavond 9 oktober welkom op een informatiebijeenkomst voor de oprichting van een nieuwe katholieke basisschool in Tilburg.

Startbijeenkomst nieuwe katholieke basisschool Tilburg In 2015 willen we de deuren openen van de rooms-katholieke basisschool John Henry Newman! Bent u geïnteresseerd als ouder of leerkracht? Kom naar de startbijeenkomst in The House of Creative Concepts van Fontys. We vertellen over de stand van zaken en horen graag uw mening.

Wilt u ons financieel steunen? iban: NL84 RABO 0145 1825 17

Wilt u voor ons bidden? Word lid van de gebedskring John Henry Newman door uw gegevens via het contactformulier op de website www.jhnewmanschool.nl te mailen of per post te zenden naar pastoor Schilder (Ringbaan West 302, 5025 VB Tilburg).

Adres: Smederij Spoorzone, Gebouw 84. NS-plein 65, 5014 DC Tilburg. Gratis parkeergelegenheid. Vanaf het station 10 minuten lopen.

Mgr. Hurkmans, bisschop van 's-Hertogenbosch: “Herijking van het katholieke onderwijs is continu nodig. Daarvoor zijn nieuwe scholen nodig. Steun dit initiatief!”