Inspiratie Magazine - november 2012Naadloos aansluitend op het thema van de gezinsdag van Katholiekgezin.nl op zondag 11 oktober, heeft de nieuwe Inspiratie Magazine die rond 26 oktober uit gaat komen als onderwerp Stilte. Naadloos aansluitend op het thema van de gezinsdag van Katholiekgezin.nl op zondag 11 oktober, heeft de nieuwe Inspiratie Magazine die rond 26 oktober uit gaat komen als onderwerp Stilte.

Hij is doof, zij niet…

Inspiratie Magazine - november 2012Over het thema ‘Stilte’ valt verrassend veel te zeggen. Wat is bijvoorbeeld de steeds populairder wordende stille retraite? En hoe communiceer je met elkaar als het in een huwelijk voor één van de twee door doofheid altijd stil is?

Filosoof Sjoerd van Hoorn

Inspiratie Magazine gaat dit keer op de filosofische toer met een artikel van filosoof Sjoerd van Hoorn. Aan de hand van Socrates en Decartes laat hij zien welke rol stilte speelt in de filosofie en op welke manier je volgens de Cartiaanse methode je eigen (geloofs-)vragen onder de loep kunt nemen.
 

Dodelijke ziekte

De prijswinnende Vlaamse schrijfster Bieke Vandekerckhove schreef een boek over de smaak van stilte. Zij vertelt in dit nummer hoe de stilte haar al meer dan twintig jaar helpt te leven met de dodelijke spierziekte ALS.

Inspiratie Magazine

Inspiratie Magazine is een katholiek, positief en inspirerend tijdschrift voor de hele familie. Word nu abonnee met vermelding dat u graag deze special over ‘Stilte’ wilt ontvangen. U krijgt dan tevens het inspirerende kookboek ‘Koken met bezieling’ cadeau. (Voor zowel Stiltespecial als kookboek geldt: zolang de voorraad strekt.) Klik hier als u nu abonnee wilt worden