Nieuwe Inspiratie Magazine barst van het talentTalenten staan centraal in de nieuwste Inspiratie Magazine, die rond 21 september verschijnt. Talent in de parochie, bij werkgroepen en commissies en datgene doen waar je van houdt en goed in bent. Talenten staan centraal in de nieuwste Inspiratie Magazine, die rond 21 september verschijnt. Hoe kun je bijvoorbeeld in een parochie het beste naar boven halen uit het pastorale team, maar ook uit vrijwilligers in verschillende werkgroepen en commissies? Niet langer een taak doen omdat ‘er niemand anders voor is’, maar datgene doen waar je van houdt en goed in bent.

Nieuwe Inspiratie Magazine barst van het talent Om te ontdekken waar je als individu goed in bent, kun je op zoek gaan naar de talenten in je zelf en deze mogelijk uitbouwen tot meesterschap. Paul Donders heeft er zijn vak van gemaakt om mensen daar bij te helpen. Hij legt in een interview uit hoe dit werkt. Abonnees maken bovendien kans op zijn boek ‘Meesterschap, visie, lef en levenskunst’.

Grenzen

Wie zijn talenten in beeld heeft, moet wel de eigen grenzen kunnen bewaken. Als er vaak een beroep op je capaciteiten wordt gedaan, is het ook nodig om nee te kunnen zeggen. Hoe doe je dat en waarom is het eigenlijk belangrijk dat je dit kunt? Psychologe en psychotherapeute Lucie Veselka schrijft er over.

Verder in dit nummer een interview met de getalenteerde Kristien Joly uit Vlaanderen, een bijdrage van kunstenaar en theoloog Ton Kruse in Ken de Kerk over talenten en nog veel meer.

Abonnement

Inspiratie Magazine is een katholiek, positief en inspirerend tijdschrift voor de hele familie. Word nu abonnee met vermelding dat u graag deze special over ‘Talenten’ wilt ontvangen. U krijgt dan tevens het inspirerende kookboek ‘Koken met bezieling’ cadeau. (Voor zowel Talentenspecial als kookboek geldt: zolang de voorraad strekt.)