Gezinsblogger gezochtEr is al enige tijd geen artikel van mijn hand op de website geweest. Om de blog nu een stille dood te laten sterven is ook zo wat. Dus daarom even bij deze een laatste en afsluitende bijdrage.

Er is al enige tijd geen artikel van mijn hand op de website geweest. Om de blog nu een stille dood te laten sterven is ook zo wat. Dus daarom even bij deze een laatste en afsluitende bijdrage.

Gezinsblogger gezochtMijn bedoeling met de blog “Gezin in deze tijd” is altijd geweest om gebeurtenissen in ons eigen gezin vanuit een katholiek gezichtspunt te benaderen en te beschrijven. Om daardoor lezers die soortgelijke situaties meemaken te steunen. Of op een idee te brengen hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan.

Mijn vrouw en ik hebben over veel dingen nagedacht en gebeden en wilden dan toch bepaalde dingen delen met andere gezinnen. Nu zijn onze jongens inmiddels op kamers en ben je toch minder “gezin”. Daardoor kun je niet meer uit eigen ervaring actuele bijdragen leveren aan een rubriek met de naam “Gezin in deze tijd.”

Ik wil de lezers danken voor hun interesse in mijn artikelen van de afgelopen zeven jaar en wellicht dat anderen het vacuüm zullen opvullen. Als diaken geeft ik graag de zegen aan alle lezers en hun gezinnen van de website Katholiek Gezin.