Wekelijkse mama-blog door Sanne GerritsVanaf deze week krijgen de lezers van katholiekgezin.nl in een nieuwe wekelijkse blog een kijkje in het gezinsleven van Sanne Gerrits: “Ik hoop met deze stukjes een lichtje te kunnen zijn voor de mama's en papa's die net als ik en mijn familie ‘katholiek gezin’ proberen te zijn met vallen en opstaan.”
Vanaf deze week krijgen de lezers van katholiekgezin.nl in een nieuwe wekelijkse blog een kijkje in het gezinsleven van Sanne Gerrits: “Ik hoop met deze stukjes een lichtje te kunnen zijn voor de mama's en papa's die net als ik en mijn familie 'katholiek gezin' proberen te zijn met vallen en opstaan.”

Even voorstellen:

Ik moest even nadenken wat ik zou vertellen om me voor te stellen. Ik kan natuurlijk iets vertellen over mijn gezin (man, twee kids), of wat ik doe voor werk (huismoeder, orthopedagoog, illustratrice), of iets grappigs over mijn kinderen. Misschien daar nog een mooie foto bij: picture perfect!

Wekelijkse mama-blog door Sanne GerritsDat is een kant van de waarheid. De andere realiteit is dat op ditzelfde moment mijn zoontje van 10 maanden met eenkennigheid aan mijn been aan het hangen is, terwijl mijn andere zoontje van 2,5 -lijdend aan de waterpokken – mij smeekt een boekje voor te lezen. Manlief pakt net zijn spullen in voor een weekendcongres in Parijs en mij bekruipt meer en meer een onbehaaglijk gevoel over de komende twee dagen. Picture perfect? Misschien niet, slechts één ding is perfect aan ons…: Wij zijn perfect geliefd door God!

Ik hoop met mijn stukjes een wekelijks lichtje te kunnen zijn voor de mama's en papa's die net als ik en mijn familie "katholiek gezin" proberen te zijn met vallen en opstaan.

Tot ziens op katholiekgezin.nl !

Sanne Gerrits

PS: Klik hier om mijn eerste stukje te lezen