Nationale VoorleesdagenWe zitten midden in de Nationale Voor­lees­dagen (27 januari t/m 6 februari). Voor tips en bijzondere voor­lees­acti­vi­teiten lees je op de speciale website van de Nationale Voor­leesdagen. We zitten midden in de Nationale Voorleesdagen (27 januari t/m 6 februari). Voor tips en bijzondere voorleesactiviteiten lees je op de speciale website van de Nationale Voorleesdagen.

Nationale VoorleesdagenVan voorlezen weten we inmiddels dat het ontzettend leuk en leerzaam is! Of je nu voor het slapen gaat een mooi verhaal voorleest, in bed of overdag samen een prentenboek bekijkt, voorlezen heeft een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. En daarnaast maak je met deze kostbare momenten herinneringen voor het leven.

Op de speciale website vind je bijvoorbeeld een aantal voorleestips en ook dat 2016 is uitgeroepen tot Jaar van het Boek. Onder nieuws (even naar beneden scrollen op de home-pagina) lees je er alles over, bijvoorbeeld over de bijzondere evenementen en een verkiezing en nog veel meer.

Op een andere interessante website worden alle activiteiten verzameld om te laten zien wat er in het Jaar van het Boek allemaal gebeurt.

Maar eerst gezellig voorlezen!