Musical KisiKids: De Barmhartige VaderDe Nederlandse groep KisiKids voeren in februari de musical De Barmhartige Vader op in Utrecht op vrijdag 19 februari en in Hengelo op woensdag 17 en donderdag 18 februari. De Nederlandse groep KisiKids voeren in februari de musical De Barmhartige Vader op in Utrecht op vrijdag 19 februari en in Hengelo op woensdag 17 en donderdag 18 februari.

Musical KisiKids: De Barmhartige VaderDe Nederlandse groep Kisikids is tot stand gekomen nadat de oorspronkelijke Oostenrijkse groep bij het jubileum van Stichting Samuel en daarna bij het Geloofsfeest van bisdom 's Hertogenbosch optredens verzorgden. Daar werden reeds Nederlandse kinderen bij betrokken. Intussen is er dus een eigen groep in Nederland. En deze zal de prachtige musical De Barmhartige Vader opvoeren in Utrecht en Hengelo.

Door wie?

Deze musical zal opgevoerd worden door de Nederlandse groep Kisi-kinderen (Kids singing for God). Dit zijn kinderen in de leeftijd van 8 – 16 jaar die met heel veel enthousiasme zingen, dansen en spelen voor God. Dit doen zij sinds twee jaar naar Oostenrijks voorbeeld, waar Kisi groepen al vijftien jaar bestaan.

Inhoud

De musical is een vrolijk en kleurrijk geheel en bedoeld voor kinderen van 6 tot ongeveer 13 jaar. Het verhaal van de verloren zoon wordt ingebed in een eigentijds verhaal: Monica – een van de hoofdpersonen – heeft veel ruzie met haar vader die altijd maar werkt en als haar beste vriendin Lilly haar dan ook nog vergeet mee te vragen naar de kermis, is haar verdriet compleet. Zij weet het zeker: niemand geeft echt om haar. Dan ontmoet ze een oudere vriendin, die haar meeneemt naar het verhaal van de verloren zoon. Terwijl de kinderen luisteren, groeit bij hun een verlangen: wat zou het fantastisch zijn als zij net zo'n vader zouden hebben als in het verhaal: een, die altijd aan je denkt, die je eindeloos liefheeft, ook als je fouten maakt, bij wie je altijd terug mag komen…

Voor wie?

Neem uw eigen kinderen, communie- en/of vormselgroep, kinderkoor, katecheseclub mee … en geniet mee! Na afloop, rond 20.00 uur, wordt een drankje aangeboden.

Waar?

In Utrecht vindt de opvoering plaats om 18.30 uur in de H.Gerardus Majella kerk. Deze productie kwam tot stand in samenwerking met de studentenparochie H. Thomas van Aquino, met de H. Garardus Majella parochie en met de broeders van St. Jan.

Kaarten: verkrijgbaar bij de kerk vanaf 18 uur. Kinderen: € 3, volwassenen: € 5.
Adres: Vleutenseweg 517, Utrecht-West, (030) 2931474.

Meer informatie:
Harm Ruiter: 06 41482108
Gaby Buirma-Rieu: (0183) 352809
www.kisi.nl