Mothers PrayersIn Limburg en België worden weer bij­een­kom­sten geor­ga­ni­seerd om kennis te maken met het ini­tiatief Mothers Prayers – Biddende Moeders. Een prach­tige manier om samen met andere moeders uw (klein)kinderen te steunen! Mothers PrayersIn Limburg en België worden weer bijeenkomsten georganiseerd om kennis te maken met het initiatief Mothers Prayers – Biddende Moeders. Een prachtige manier om samen met andere moeders uw (klein)kinderen te steunen!

De gebedsdagen zijn bedoeld voor alle vrouwen met een hart voor kinderen (of ze nu daadwerkelijk moeder of grootmoeder zijn of niet).

Dinsdag 31 mei – Ubachsberg

Op dinsdag 31 mei 2016 van 9.30 tot 15.15 uur vindt de bijeenkomst plaats in de pastorie van Ubachsberg. Het programma bestaat uit een gebedsuur, lunch (voor koffie/thee wordt gezorgd, zelf lunchpakket meenemen), lezing en afsluitende eucharistieviering. Deelname is gratis. Aanmelden: chg@bisdom-roermond.nl of (0475) 386892.

Zondag 5 juni – Tongeren

Op zondag 5 juni 2016 van 13.00 tot 18.00 uur wordt bij de Zusters Clarissen, Clarastraat 1 in Tongeren, België, een kennismakingsdag georganiseerd van Mothers Prayers. Ook de sticheres van Mothers Prayers, Veronica Williams zal op deze dag aanwezig zijn! Er wordt afgesloten met een Eucharistieviering.

Maandag 6 juni – Kerkrade

Op maandag 6 juni van 9.30 tot 15.15 uur in het zaaltje achter de kerk van Chevremont (Kerkrade). Het programma bestaat uit een gebedsuur, lunch (voor koffie/thee wordt gezorgd, zelf lunchpakket meenemen), lezing en afsluitende eucharistieviering. Deelname is gratis. Aanmelden: chg@bisdom-roermond.nl of (0475) 386892.

Meer informatie