Moederdag voor MariaZondag 14 mei 2017 is het weer Moederdag. Veel kinderen maken dan hun mama blij met een tekening of een bosje bloemen. Maria is ook Moeder. Laten we daarom onze Moeder Maria voor haar hulp bedanken met een Weesgegroet. Moederdag voor MariaZondag 14 mei 2017 is het weer Moederdag. Veel kinderen maken dan hun mama blij met een tekening of een bosje bloemen. Maria is ook Moeder. Laten we daarom onze Moeder Maria voor haar hulp bedanken met een Weesgegroet.

In dit jaar van het 100-jarig jubileum van de verschijningen in Fatima hebben we nog een extra reden om een Weesgegroetje, een tientje of het hele rozenhoedje te bidden! In 2016 deden ruim drieduizend mensen mee met deze actie. Wat let ons om tijdens de kinder­woord­dienst deel te nemen, of aan het einde van de Eucharistie­viering met de hele parochie een weesgegroetje te bidden?!

Meedoen

Mail met hoeveel personen en vanuit welke plaats u meebidt. Kinderen bidden voor Kinderen zet de plaats op de kaart en telt het aantal deelnemers ~ rozen.