Moederdag voor Maria 2016 - TussenstandNet als vorig jaar organiseert Kinderen bidden voor Kinderen weer de actie Moeder­dag voor Maria. Tenminste één Wees­ge­groetje bidden voor Maria op Moeder­dag. Tussen­stand: 866 rozen. Net als vorig jaar organiseert Kinderen bidden voor Kinderen weer de actie Moederdag voor Maria. Tenminste één Weesgegroetje bidden voor Maria op Moederdag. Tussenstand: 866 rozen.

Moederdag voor Maria 2016 - Tussenstand“Zondag 8 mei 2016 is het weer Moederdag. Veel kinderen maken dan een mooie tekening voor hun mama of geven een bosje bloemen. Maria is ook Moeder. Moeder van Jezus en Moeder in de hemel van al Gods kinderen. God luistert heel graag naar Maria. Daarom vragen veel mensen aan Maria om hun gebed bij God te brengen. Voortdurend worden er wel ergens in de wereld kaarsjes opgestoken bij Maria.

Moederdag is een passende dag om Maria te bedanken voor haar voorspraak en haar gebed voor ons. Kleine én grote kinderen van Maria kunnen dit doen door eenvoudig een Weesgegroet of (een deel van) de Rozenkrans te bidden. Het Weesgegroet is voor Maria als een mooie roos. Als heel veel mensen dit doen, krijgt Maria echt een reuze boeket!”

Meedoen

Mail met hoeveel personen en vanuit welke plaats u meebidt. Kinderen bidden voor Kinderen zet de plaats op de kaart en telt het aantal deelnemers ~ rozen.

Meer informatie