MoederdagOp zondag 8 mei is het weer tijd om onze moeder in het zonnetje te zetten. Tweederde van de Nederlanders vindt het erg belangrijk om op Moederdag hun moeder extra te verwennen. Dit blijkt uit onderzoek van Greetz.nl onder 510 Nederlanders. Op zondag 8 mei is het weer tijd om onze moeder in het zonnetje te zetten. Tweederde van de Nederlanders vindt het erg belangrijk om op Moederdag hun moeder extra te verwennen. Dit blijkt uit onderzoek van Greetz.nl onder 510 Nederlanders.

Ontbijtje

MoederdagVooral mannen dragen blijken volgens het onderzoek hieraan hun steentje bij. Van alle ondervraagden brengt 37 procent altijd een bezoekje aan hun moeder op Moederdag en 28 procent verwent haar met een bloemetje. Bloemen zijn één van de populairste cadeaus met 23 procent. Daarnaast is een ontbijt op bed (23 procent) een manier om je moeder te verwennen. Vooral bij gezinnen met jonge kinderen is een ontbijt op bed populair met 46 procent.

Vergeten

Eén op vijf mensen geeft toe dat ze Moederdag al eens vergeten zijn. Vooral mannen (24 procent) vergeten de speciale dag wel eens. Vrouwen zijn een stuk minder vergeetachtig (14 procent).