Moeder-dochterweekendWe ontvingen een uit­nodi­ging voor een moeder-dochter­weekend op 22 en 23 februari – niet alleen voor de redactie, maar natuur­lijk voor de lezers van onze website! Moeders, schrijf je nu samen met je dochter (20+) in! We ontvingen een uitnodiging voor een moeder-dochterweekend op 22 en 23 februari – niet alleen voor de redactie, maar natuurlijk voor de lezers van onze website! Moeders, schrijf je nu samen met je dochter (20+) in!

Lieve moeders en dochters,

Eindelijk is het weer zo ver: moeder-dochterweekend!

Moeder-dochterweekend Eind februari staat het weekend gepland met als thema: De waardigheid van de vrouw: wie zijn wij en wat zijn wij? We bivakkeren in hartje Den Haag waar een afwisselend programma op jullie staat te wachten. Pater Gabriel verzorgt samen met zuster Claire Theophane voor een verdiepend programma, stilte en gezamenlijk gebed.

Daarnaast is er vooral ruimte om lekker met elkaar te kletsen en te lachen om elkaar zo beter te leren kennen. Natuurlijk ontbreekt de high tea niet, want zeg nou zelf: wat is een moederdochter weekend zonder high tea!

Zie jij zo’n gezellig moeder-dochter weekend zitten? Schrijf je dan snel in!
Dit kan via de website: www.stjan.org/lvw

Heb je nog vragen? mail gerust!
Marielle de Vries: vriescoppes@wish.net

Moeder-dochter weekend: 22-23 februari (leeftijd dochter 20+)

aanvang: zaterdag 10.00 uur (9.30 uur staat de koffie klaar)
plaats: Willibrordushuis Den Haag (Oude Molstraat 37)
kosten 40 euro p.p.

einde: zondag 17.00 uur