Moeder / dochter weekendWegens succes organiseren de Broeders van Sint Jan in Den Haag ook in 2015 een moeder / dochter weekend. Thema is dit keer “Relatie met de ander” met speciale aandacht voor de vrouw als relationeel wezen. Wegens succes organiseren de Broeders van Sint Jan in Den Haag ook in 2015 een moeder / dochter weekend. Thema is dit keer “Relatie met de ander” met speciale aandacht voor de vrouw als relationeel wezen.

Moeder / dochter weekendDit weekend zit vol mogelijkheden om elkaar en ook jezelf beter te leren kennen! Thema van het weekend is ‘relatie met de ander’. Zr. Claire Theophane (Apostolische zusters van St Jan) zal tijdens de input-momenten ingaan op de vrouw als relationeel wezen, relatie man/vrouw, relatie moeder / dochter en relatie vrouwen onderling.
Kort gezegd, ontdekken wie je bent als (toekomstig) echtgenote, als moeder / dochter en als vriendin. De zondag van dit weekend zal in het teken staan van de relatie met de Ander, jouw relatie met God.

We zullen deze kans aangrijpen om elkaar als moeder en dochter beter te leren kennen. Zo wordt het diner benut om te testen of jullie elkaar wel echt zo goed kennen, zullen we een spel in Den Haag spelen waarbij jullie samen opdrachten moeten voltooien en is er de tijd je moeder / dochter zomaar met iets leuks te verrassen!

Zin gekregen?
Geef je op via www.stjan.org

Details

  • Moeder/dochterweekend ( dochter 20+)
  • Thema: de vrouw in relatie
  • Wanneer: zaterdag 21 (9.30 uur) – zondag 22 feb (17.00 uur)
  • Waar: Den Haag, Willibrordushuis Oude Molstraat 35
  • Kosten: € 40 p.p.