Pray the Rosary for the protection of unborn human personsOp 7, 8 en 9 mei bidden talloze mensen in landen over de hele wereld de rozenkrans speciaal voor ongeboren baby's. Deze actie is door ‘St. Michael the Archangel Organization’ opgezet. Op 7, 8 en 9 mei bidden talloze mensen in landen over de hele wereld de rozenkrans speciaal voor ongeboren baby's. Deze actie is door ‘St. Michael the Archangel Organization’ opgezet.

Pray the Rosary for  the protection of unborn human personsEerder al zette de organisatie een dergelijke wereldwijde rozenkrans op. In Nederland roept het initiatief Kinderen bidden voor kinderen op mee te doen aan deze wereldwijde rozenkrans. Op de site leggen ze aan de kinderen uit waarom: "De meeste papa's en mama's zijn heel blij met een baby, maar niet allemaal. Soms omdat een baby niet gezond is, soms om een andere reden komt het voor dat een vader of moeder het beter vindt om een baby'tje ‘weg te laten halen’. Maar weet je wat dit betekent? Dat de baby in de buik van de mama doodgemaakt wordt. Verschrikkelijk, vind je niet? Maria, de Moeder van Jezus en ook de moeder van alle mensen, vindt dit héél erg. Een baby kan niet zelf bidden. Daarom is het goed dat heel veel mensen gaan bidden samen met Maria voor deze piepkleine mensjes, die ook recht op leven hebben. Het gebed van kinderen telt dubbel!"

Wie hieraan mee wil doen, kan een e-mail sturen aan kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com met je voornaam en de dag waarop jij mee gaat doen. De namen worden doorgemaild naar de organisatie in Amerika, die het totaal bijhoudt.

Meer informatie (Engelstalig) staat op de website:
Saint Michael The Archangel Organization
Zie ook Kinderen bidden voor kinderen