Pastoor Michel Hagen 25 jaar priesterWoensdag 25 mei 2016 is het precies 25 jaar geleden dat pastoor Michel Hagen van de H. Augustinusparochie te Wassenaar tot priester werd gewijd. Michel Hagen is al jaren geestelijk leidsman van het IHGO – de organisatie achter Katholiekgezin.nl. Woensdag 25 mei 2016 is het precies 25 jaar geleden dat pastoor Michel Hagen van de H. Augustinusparochie te Wassenaar tot priester werd gewijd. Michel Hagen is al jaren geestelijk leidsman van het IHGO – de organisatie achter Katholiekgezin.nl.

Pastoor Michel Hagen 25 jaar priester

Op zondag 22 mei werd het feest al gevierd met een plechtige Eucharistieviering in de H. Laurentiuskerk te Voorschoten. Daarna vierde hij zijn jubileum met vele parochianen, vrienden en kennissen in het nabijgelegen Bondsgebouw.

Voor de schuldbelijdenis sprak pastoor Michel Hagen: “De afgelopen dagen kreeg ik allerlei woorden van waardering en dankbaarheid omdat ik als priester iets goeds heb mogen doen voor mensen. Dat ontroert me, omdat ik, waarschijnlijk beter dan velen van u, mijn eigen tekorten en beperkingen ken. (…) Als mens en als priester ben ik in deze 25 jaar dikwijls tekort geschoten. Het lukt ook niet steeds om de woorden en de gebaren te vinden om dat goed te maken, ook daarin ervaar ik mijn beperkingen. Daarvoor vraag ik in deze schuldbelijdenis niet alleen vergeving aan God, maar ook aan u.”

Wij wensen pastoor Michel Hagen nog vele gelukkige jaren in het dienstwerk van Christus, in goede gezondheid en omringd door de mensen die hij liefheeft.

 Pastoor Michel Hagen 25 jaar priester