Mgr. Hurkmans (foto: Wim Koopman)Bisdom Den Bosch heeft plotseling bekendgemaakt dat mgr. Hurkmans na 19 jaar terugtreedt als bisschop van het bisdom. Het IHGO en Katholiekgezin.nl danken hem van harte voor zijn inzet, speciaal voor Huwelijk en Gezin. Mgr. Hurkmans (foto: Wim Koopman)Bisdom Den Bosch heeft plotseling bekendgemaakt dat mgr. Hurkmans na 19 jaar terugtreedt als bisschop van het bisdom. Het IHGO en Katholiekgezin.nl danken hem van harte voor zijn inzet, speciaal voor Huwelijk en Gezin.

De laatste anderhalve jaar heeft de bisschop getobt met zijn gezondheid en werden al vele taken overgenomen door zijn hulpbisschop, mgr. Mutsaerts, en vicaris-generaal Van den Hout. Mgr. Hurkmans was voor de Nederlandse bisschoppenconferentie referent voor Huwelijk & Gezin.

Mgr. Hurkmans heeft op 5 mei 2007 deze website gelanceerd tijdens het gezinsweekend in Helvoirt. Ook op de gezinsdag van 27 september 2008 was de bisschop van de partij.

Het Instituut voor Huwelijk Gezin en Opvoeding (IHGO) is mgr. Hurkmans buitengewoon dankbaar voor zijn inzet voor huwelijk en gezin. We wensen hem nog veel zegen tijdens zijn welverdiende emeritaat.

Mgr. Hurkmans heeft Katholiekgezin.nl gelanceerd
Lancering van deze website tijdens het gezinsweekend van 4 t/m 6 mei 2007 in Helvoirt

Gezinsdag bgv 20-jarig jubileum in Dijnselburg, Zeist
Gezinsdag op 27 september 2008 bgv het 20-jarig jubileum van IHGO in Dijnselburg, Zeist