FidescoDe katholieke organisatie (NGO) Fidesco zendt gezinnen uit naar ontwikkelingslanden om daar de lokale bevolking te ondersteunen. Op dit moment zijn twee katholieke gezinnen op missie. De katholieke organisatie (NGO) Fidesco zendt gezinnen uit naar ontwikkelingslanden om daar de lokale bevolking te ondersteunen. Op dit moment zijn twee katholieke gezinnen op missie, een naar Oost Timor en de ander naar Tanzania.

Fidesco Op 21 september a.s. organiseren wij, als Fidesco, een informatiedag. Op deze dag heeft u de kans meer te weten te komen over Fidesco's werk. De dag is in het bijzonder geschikt voor mensen die overwegen als vrijwilliger uit te reizen naar een ontwikkelingsland. Maar ook mensen die geïnteresseerd zijn in de rol van de Kerk in ontwikkelingssamenwerking zijn van harte welkom.

Wie overweegt als vrijwilliger met Fidesco uit te reizen, wordt verzocht voor 1 september zijn of haar curriculum vitae en motivatiebrief te mailen, zodat tussen 15.00 en 17.00 uur via interviews een eerste persoonlijke kennismaking plaats kan vinden.

Locatie: Parochie St. Lodewijk, Steenschuur 19, Leiden. Begin: 10:00 uur.

Aanmelding voor de dag: stuur een e-mail.