Meld je voor 15 juni aan voor Mark Gungor Laatst berichtte deze site over het bezoek van Mark Gungor aan Nederland. Mocht het aantal aanmeldingen niet toenemen, dan gaat het bezoek niet door. De predikant presenteert in zijn huwelijksconferenties op humoristische en treffende wijze de eigen(aardig)heden van mannen en vrouwen en hun relatie. Laatst berichtte deze site over het bezoek van Mark Gungor aan Nederland. Mocht het aantaal aanmeldingen niet toenemen, dan gaat het bezoek niet door. De predikant presenteert in zijn huwelijksconferenties op humoristische en treffende wijze de eigen(aardig)heden van mannen en vrouwen en hun relatie.

Meld je voor 15 juni aan voor Mark Gungor Het Mark Gungor Team Nederland laat weten dat de deadline voor inschrijven op 15 juni a.s is gesteld. Dan moeten er minimaal 300 kaarten zijn verkocht. Als dit niet lukt, kan het team de financiele risico's niet nemen en kan het bezoek niet doorgaan.

De conferentie zal plaatsvinden op dinsdagavond 6 en woensdagavond 7 september 2011 in Delden, zo'n 10 km ten westen van Hengelo. Verdeeld over twee avonden van 19.00 tot 22.00 uur houdt Mark Gungor zijn Laugh Your Way to a Better Marriage conferentie – Lach je weg naar een beter huwelijk. De conferentie is zo opgezet dat je twee achtereenvolgende avonden onder de pannen bent en de tussenliggende dag kunt bijkomen, herstellen en/of je partner de grappen laten uitleggen…

De kosten voor de conferentie bedragen 30 euro per persoon. Er is accommodatie aanwezig op het terrein van de conferentie oord waarbij gebruik gemaakt kan worden van hotel / chalet of camping met eigen tent.

Deze conferentie is bedoeld voor verloofden en gehuwde koppels en niet voor singles of alleenstaanden.

Aanmelden kan dus nog voor 15 juni op:
markgungornederland@gmail.com