Wereldgezinsdagen Milaan - meer dan een miljoen pelgrimsIn het afgelopen weekend vonden de 7e Wereld­Familie­Dagen plaats, dit keer in Milaan. Uit alle landen van de wereld kwamen jonge gezinnen en hele families bij elkaar om het geloof samen te vieren. Zaterdag-avond was een speciale avond met getuigenissen en muziek, waar­bij ook paus Benedictus XVI aanwezig was.

Wereldgezinsdagen Milaan - meer dan een miljoen pelgrimsIn het afgelopen weekend vonden de 7e Wereld­Familie­Dagen plaats, dit keer in Milaan. Uit alle landen van de wereld kwamen jonge gezinnen en hele families bij elkaar om het geloof samen te vieren. Zaterdag-avond was een speciale avond met getuigenissen en muziek, waarbij ook paus Benedictus XVI aanwezig was.

Zondag-ochtend was de afsluitende viering, eveneens met de paus, waarbij meer dan een miljoen pelgrims de indrukwekkende Eucharistieviering bijwoonden. Het vliegveld van Bresso, de plaats waar het allemaal plaatsvond, was overvol. Een geweldige sfeer.

Van de WereldFamiliedagen zijn drie live blogs bijgehouden op Hoeksteen.org. De belevenissen van verschillende kanten zijn daarin weergegeven.
Aan het eind van de Eucharistieviering kondigde Benedictus XVI aan dat de volgende WereldFamilieDagen worden gehouden in 2015 te Philadelphia (US).