Mary Kids Club - NijmegenGraag besteden we aandacht aan een nieuwe club voor kinderen, de Mary Kids Club in de parochie Maria Geboorte te Nijmegen. Wellicht woon je in de buurt of krijg je nieuwe inspiratie om een club op te zetten of te revitaliseren. Graag besteden we aandacht aan een nieuwe club voor kinderen, de Mary Kids Club in de parochie Maria Geboorte te Nijmegen. Wellicht woon je in de buurt of krijg je nieuwe inspiratie om een club op te zetten of te revitaliseren.

Wat gaan we doen?

In het eerste jaar van de Mary Kids Club ga je samen met leeftijdsgenootjes op ontdekkingsreis door het Oude Testament. Je krijgt een beeld van hoe God op weg gaat met zijn volk. Door het gebruik van een mooie tijdslijn zul je beter begrijpen in welke tijd de verhalen zich afspeelden.

Mary Kids Club - Nijmegen In de daarop volgende jaren ga je God nog beter leren kennen door te luisteren naar verhalen uit het Nieuwe Testament. Jezus heeft ons veel over zijn Vader verteld. Bijvoorbeeld over hoe je kunt bidden, hoe je God blij kunt maken en hoe graag God wil dat we in Hem geloven en op Hem vertrouwen.

Dit is soms best moeilijk, want wat betekent het als je zegt 'Ik geloof'? En wie is de Heilige Geest eigenlijk? En wat vraagt God van jou? Wist je dat ook de apostelen en veel heiligen over deze vragen hebben nagedacht? Hun levensverhalen zijn vaak heel bijzonder en helpen ons om God beter te leren kennen.

Daarom zul je op de clubavonden ook zeker een aantal van deze verhalen te horen krijgen! Natuurlijk hoef je niet alleen maar te luisteren want we gaan steeds op een verrassende en gezellige manier met het thema aan de slag. Zo zal er geknutseld worden, doen we spelletjes en kijken we naar filmpjes.

Onderwerpen schooljaar 2013/2014

Vanaf 8 jaar: het Oude Testament
Van 9 tot 11 jaar: God beter leren kennen

Voor wie

De Mary Kids Club is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Waar en wanneer

Elke 3e vrijdag van de maand komen we samen van 18.45 tot 20.15 uur in de Parochie Maria Geboorte, Berg en Dalseweg 40 te Nijmegen.
Het nieuwe clubjaar start op 20 September 2013!

Informatie aan de ouders

Bij opgave is het de bedoeling dat het kind zich verbindt voor een jaar.
Kosten € 40 per jaar (kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname).

Inschrijving en vragen

Email: marykids@mariageboorte.nl
Telefoon: 024-3235943 (Tiele van de Poll-Kuypers)

Inschrijven graag vóór 10 september 2013.
U ontvangt een bevestigingsbrief met verdere informatie.