Mars voor het Leven Brussel 2017Er staan steeds meer mensen in Europa op die hun stem verheffen ter bescherming van het leven. In dit kader gaan zondag 17 april in Brussel duizenden mensen de straat op voor de Mars voor het Leven. Mars voor het Leven Brussel 2017Er staan steeds meer mensen in Europa op die hun stem verheffen ter bescherming van het leven. In dit kader gaan zondag 17 april in Brussel duizenden mensen de straat op voor de Mars voor het Leven.

Het is bemoedigend om te zien wat voor activiteiten pro-lifers in Europese landen ontplooien. Het begraven van geaborteerde kinderen, het bieden van 24/7 telefonische hulp, het lobbyen bij politici: op vele verschillende manieren maken pro-lifers het verschil.

Er is één ding dat pro-lifers in alle landen doen: jaarlijks een Mars voor het Leven houden. Zo ook in België. Op zondag 17 april start de Mars om 15 uur vanaf 'Kunstberg' in Brussel. Rutger Schimmel, woordvoerder van Stichting Recht Zonder Onderscheid (stirezo) laat weten dat Stirezo vanuit Nederland ook gaat deelnemen. Wie mee wil, kan informeren bij www.stirezo.nl