Marriageweek 2015Van 7 t/m 14 februari – valen­tijns­dag wordt MarriageWeek gehouden in 30 landen en er doen bijna 2 miljoen mensen aan mee! Bekijk de informatie en filmpjes, doe mee met de activi­teiten en laat je inspi­reren om je huwe­lijk nog beter te laten werken! Marriageweek 2015Van 7 t/m 14 februari – valentijnsdag wordt MarriageWeek gehouden in 30 landen en er doen bijna 2 miljoen mensen aan mee! Bekijk de informatie en filmpjes, doe mee met de activiteiten en laat je inspireren om je huwelijk nog beter te laten werken!

‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’

Weet je het nog? Dit ontroerende lied van Ramses Shaffy uit 1971?… Mooi motto voor de huwelijksweek. Ook een meesterlijk motto voor het jonge echtpaar Sharon Kips en Gilbert Thera. Komende week zijn ze 5 jaar getrouwd.

2 miljoen mensen vieren feestelijke huwelijksweek

Deze week wordt de Marriage Week in bijna 30 landen gevierd. Er doen circa 2 miljoen mensen aan mee. In 1996 begon deze themaweek met een idee van Richard en Maria Kane, die beiden in Engeland in een bouwmarkt werkten. Inmiddels vind je via YouTube een leuke serie filmpjes over de viering van de huwelijksweek in allerlei landen en culturen, bijvoorbeeld deze:

 

Speciale website

Bezoek de speciale website voor allerlei nieuwtjes, een overzicht van activiteiten, tips om je echtgeno(o)t(e) te verrassen.