Marriage Week 2014Het is alweer bijna februari en de Marriage Week 2014 staat voor de deur. Van 7 t/m 14 februari worden weer allerlei activiteiten georganiseerd en kun je zelf een activiteit op de kaart zetten! Marriage Week 2014Het is alweer bijna februari en de Marriage Week 2014 staat voor de deur. Van 7 t/m 14 februari worden weer allerlei activiteiten georganiseerd en kun je zelf een activiteit op de kaart zetten!

Vier je huwelijk tenminste één keer per jaar!

Van 7 tot 14 februari 2014 staat Nederland voor de vijfde keer in het teken van de Week voor Echtparen. Gehuwden krijgen die week weer volop de kans om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over hoe houd je je relatie leuk en gezond. Een positieve benadering staat daarbij voorop. Thema voor de week voor Echtparen 2014 is ‘Vier je huwelijk tenminste één keer per jaar!’

Hoe werkt de Week?

Marriage Week 2014Iedereen kan meedoen aan de Week voor Echtparen door zelf een activiteit te organiseren: partners, ouders, kinderen of jongeren. Maar ook vrijwilligers, ondernemers, of professionals die werkzaam zijn in bibliotheken, winkels, restaurants, gemeenten, kerken, sportclubs enzovoort. Goede ideeën worden overgenomen en intussen worden gehuwden in 21 landen uitgenodigd om positief te investeren in hun relatie. Jaarlijks van 7 tot 14 februari draait alles om de schoonheid en het betekenisvolle leven voor twee. Of het nu een kaarslichtdiner thuis is, een film-, theater-, dans-, of gespreksavond, een massageworkshop, een wijnproeverij, een relatiecursus of kookworkshop – partners van de Marriage Week ontwikkelen vele positieve projecten, die gehuwden goed doen. Houd de liefde lang leuk!

Wilt u een activiteit organiseren?

Krijgt u of uw organisatie ideeën bij het thema van 2014? Laat ons uw activiteit weten, en neem contact met ons op via: marriageweeknederland@gmail.com

Inspiratie voor activiteiten

ontmoeting-for2, high tea-for2, uitstapje-for2, lezingen, workshops,relatiecursus, dansavond, romantisch diner, theater diner, film, winkeliersactie, wandeltocht, huwelijkszondag, relatiefeest, cadeaus enzovoort.

‘Vier je huwelijk tenminste één keer per jaar!’