Mannen en abortusDat abortus alleen een vrouwenzaak zou zijn die mannen niets aangaat, is een claim die ieder weldenkend mens zal verwerpen. Stichting Schreeuw om Leven organiseert een gespreksavond alleen voor mannen met Brad Mattes. Dat abortus alleen een vrouwenzaak zou zijn die mannen niets aangaat, is een claim die ieder weldenkend mens zal verwerpen. Stichting Schreeuw om Leven organiseert een gespreksavond alleen voor mannen met Brad Mattes.

Mannen en abortusHet komt helaas maar al te veel voor: mannen die te maken hebben gehad met de abortus van hun kind, die jaren later nog steeds worstelen met die beslissing. De beslissing van een vader en moeder om een kind te aborteren, maar zeker ook als de beslissing alleen door de moeder genomen is, kan verstrekkende gevolgen hebben voor de fysieke, maar zeker ook de geestelijke gezondheid.

Op maandag 14 november is er in Assen een speciale gespreksavond met als thema ‘Mannen en abortus’. Mannen die te maken hebben gehad met de abortus van hun kind en mannen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp, zijn van harte welkom.

Brad Mattes, directeur van Life Issues Institute in de Verenigde Staten (www.lifeissues.org), zal het thema inleiden. Hij heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van mannen die worstelen met een abortusverleden. Voor vertaling wordt gezorgd.

We stellen het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt. Reacties, ook als u niet in staat bent om te komen, kunt u sturen naar info@schreeuwomleven.nl

De begeleiding van mannen is ook onderdeel van de hulpverleningsafdeling Er is Hulp.

Details

datum:   Maandag 14 november
 
tijd:   Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur
 
locatie:   Gebouw ‘Living Water Fellowship’
W.A. Scholtenstraat 3H te Assen
 
e-mail:   info@schreeuwomleven.nl
 
 websites:   www.schreeuwomleven.nl
www.erishulp.nl