Man, vrouw en GodEen man en een vrouw ontmoeten elkaar, beginnen van elkaar te houden en gaan samen op weg. Samen ook met God. Maar hoe doe je dat in een tijd waarin er zoveel stellingen en waarheden rondom relaties en seksualiteit worden verkondigd? Een man en een vrouw ontmoeten elkaar, beginnen van elkaar te houden en gaan samen op weg. Samen ook met God. Maar hoe doe je dat in een tijd waarin er zoveel stellingen en waarheden rondom relaties en seksualiteit worden verkondigd?

Man, vrouw en GodWat is Gods visie op seksualiteit en vruchtbaarheid? Gods visie begint ermee dat man en vrouw geschapen zijn naar zijn beeld. Hij heeft de mens gemaakt: jou en je partner en jullie lijken op Hem. Zijn grote liefde voor mensen wil Hij laten zien speciaal door echtparen en gezinnen heen. De Kerk reikt richtlijnen aan om die bedoeling gestalte te geven en als je op die manier omgaat met seksualiteit en vruchtbaarheid is dat werkelijk tegendraads en revolutionair.

In een lezing op 28 januari 2014 van 20.00 tot 21.30 uur in de Parochiezaal van de St. Jozefkathedraal, Radesingel 4, Groningen willen we meer vertellen over Gods plan voor man en vrouw alsook het gezin door een aantal kernpunten vanuit de theologie van het lichaam aan te reiken. Ook zal een concrete manier om je vruchtbaarheid te leven aan bod komen en wat eventuele mogelijkheden zijn als een kinderwens onvervuld lijkt te blijven.

De lezing is geschikt voor iedereen die meer wil weten over dit onderwerp, of je nu alleenstaand, verliefd, verloofd, pas getrouwd of al jaren bij elkaar bent. Graag willen we je van harte uitnodigen om te komen en je op te geven vóór 21 januari via: n.borst@fertilitycare.nl