Maar wie is God?Waarom leef ik? Waarom ga ik dood? Waarom ben ik 'ik'? Als kind vraag je je van alles af. Over de wereld om je heen, over het leven op aarde, de dood, over God. Niet op ál je vragen krijg je een antwoord, maar vragen stellen helpt je wel op weg! Maar wie is God?Stanislas Lalanne

Waarom leef ik? Waarom ga ik dood? Waarom ben ik 'ik'? Als kind vraag je je van alles af. Over de wereld om je heen, over het leven op aarde, de dood, over God. Niet op ál je vragen krijg je een antwoord, maar vragen stellen helpt je wel op weg! Dit boek denkt met je mee. De antwoorden zijn helder geformuleerd. Soms in de vorm van een brief, soms als dialoogje of gedicht. Ze reiken gedachten aan vanuit een christelijk, met name rooms-katholiek perspectief. Ze laten ruimte om zelf mee te denken. Blader met kinderen door de ruimte die 'geloven' heet. Een opfrisser voor jezelf. Een wegwijzer voor het kind. 'Maar wie ís God' wordt aanbevolen door het Officium Catecheticum van het R.-K. Kerkgenootschap en is een co-productie van Kwintessens Uitgevers, de Katholieke Bijbelstichting en de Vlaamse Bijbelstichting, in samenwerking met het Officium Catecheticum.

€ 22,50
Carolushuis