Kinderen bidden voor kinderenDe Advent is de tijd bij uitstek om iets voor een ander te doen. Vooral kinderen helpt het dichter bij Jezus te komen. Kinderen bidden voor kinderen heeft een prachtig project dat ten goede komt aan de kinderen in het Sofia Kinder­ziekenhuis in Rotterdam. Je kunt vanuit huis meehelpen. Doe je mee? Kinderen bidden voor kinderenDe Advent is de tijd bij uitstek om iets voor een ander te doen. Vooral kinderen helpt het dichter bij Jezus te komen. Kinderen bidden voor kinderen heeft een prachtig project dat ten goede komt aan de kinderen in het Sofia Kinder­zieken­huis in Rotterdam. Je kunt vanuit huis meehelpen. Doe je mee?

Bij Kinderen bidden voor kinderen kun je een ziek kind opgeven die dan een kaart ontvangt en voor wie ook gebeden zal worden. In de Rotterdamse Lambertus­parochie hebben ze de prachtige taak op zich genomen tijdens de kinder­woord­dienst kaarten te maken voor zieke kinderen in het Sofia­ziekenhuis. Dat zijn er maar liefst 120 !

Kinderen bidden voor kinderen vraagt de hulp van anderen hierbij, want 120 is heel veel. Natuurlijk kunnen ook thuis kerstkaarten gemaakt worden. Hoe meer kaarten, hoe meer kinderen we kunnen verrassen.

Meer info