Mariangeles NoguerasDe bekende schrijfster en gezinsmanager Mariangeles Nogueras verzorgt een workshop op de IHGO Gezinsdag, zondag 15 november a.s. in Zeist. Zij is bekend van de boeken Draaiboek voor drukke gezinnen en Het gezin als onderneming waarin zij adviezen geeft over de combinatie van werk en zorg in het gezin. De bekende schrijfster en gezinsmanager Mariangeles Nogueras verzorgt een workshop op de IHGO Gezinsdag, zondag 15 november a.s. in Zeist. Zij is bekend van de boeken Draaiboek voor drukke gezinnen en Het gezin als onderneming waarin zij adviezen geeft over de combinatie van werk en zorg in het gezin.

Mariangeles NoguerasIn de workshop zal zij op inspirerende wijze laten zien hoe je het gezinsleven zodanig kunt organiseren dat alle gezinsleden betrokken zijn om te helpen, en er tijd overblijft om met z’n allen van het leven te genieten.

De IHGO gezinsdag wordt gehouden op zondag 15 november op Dijnselburg in Zeist. Het thema van de dag is ‘Think Different’, op weg naar een nieuwe kijk op je huwelijk en je gezin. Hoofdspreker is mgr. Schröder, emeritus vicaris-generaal van het bisdom Den Bosch met een inleiding over Louis en Zélie Martin, de ouders van Theresia van Lisieux die in oktober 2008 zalig werden verklaard.

Er zijn twee workshops: ‘Marriage Course’ door Carlo en Mayke Beenakker, en ‘Het gezin als onderneming’ door Mariangeles Nogueras. Als afsluiting zullen de kinderen de kerstmusical De kleine herder uitvoeren, die zij gezamenlijk hebben voorbereid in het kinderprogramma.

De gezinsdag wordt gehouden van 11.00 tot 17.00 uur. Gezinnen die eerst in hun eigen parochie de Eucharistie vieren, kunnen vanaf 12.30 uur aansluiten, het middagprogramma begint om 13.15 uur.

Deelname kost 15 euro per gezin (zelf lunchpakket meenemen).
Aanmelden kan tot woensdag 11 november via www.ihgo.nl