Stacie Crimm - Liefde tot de doodSoms kom je een bericht tegen waarin een mens een ongekende offer­bereid­heid toont. Een offer­bereid­heid die zelfs leidt tot de dood. Dit is zo'n bericht. Soms kom je een bericht tegen waarin een mens een ongekende offerbereidheid toont. Een offerbereidheid die zelfs leidt tot de dood. Dit is zo'n bericht.

Stacie Crimm - Liefde tot de doodStacie Crimm was dolgelukkig toen ze zwanger bleek: ze was 41 en haar was verteld dat ze geen kinderen meer kon krijgen. Al gauw echter werd die blijdschap tot zorg, toen ze zware hoofdpijnen kreeg en dubbel ging zien. De artsen constateerden na onderzoek dat Stacie kanker had in hoofd en nek en zo spoedig mogelijk een chemokuur moest ondergaan.

Het was een keuze tussen haar leven en dat van het kindje dat in haar groeide. Abortus was voor haar geen optie. Ze koos voor haar kindje en weigerde de chemokuur. De agressieve kanker leidde snel tot haar dood. Net voor zij stierf, hebben ze haar kindje gehaald, een meisje van iets meer dan twee pond: Dottie Mae. Het kindje werd met spoed naar de intensive care gebracht en is inmiddels buiten levensgevaar. Stacie is gestorven, haar dochtertje leeft, dankzij het offer van haar eigen leven. (KN/LifeNews)