Zuster Anima ChristiZondag 22 september is zuster Anima Christi te gast in de Maria Geboor­te­kerk, Berg en Dalse­weg 40 in Nijmegen, waar zij van 12.00 tot 14.30 uur een inlei­ding geeft aan jonge ouders over hoe wij aan onze kinderen het geloof kunnen meegeven. Zuster Anima ChristiZuster Anima Christi (43) is sinds 1998 generaal overste van de Blauwe zusters, een internationale congregatie van 1000 jonge zusters. Deze week is zij voor een bezoek aan de 4 kloosters in Nederland, en geeft daarnaast ook 2 lezingen in Nijmegen.

Zondag 22 september is zij te gast in de Maria Geboortekerk, Berg en Dalseweg 40 in Nijmegen, waar zij van 12.00 tot 14.30 uur een inleiding geeft aan jonge ouders (en andere geinteresseerden) over hoe wij aan onze kinderen het geloof kunnen meegeven.

Voor de kinderen is er een speciaal kinderprogramma dat in het teken staat van Zuster Anima Christi en het geloof. Voor de kinderen is er ook een lekkere traktatie, aan de ouders wordt gevraagd om zelf een luchpakketje mee te nemen.

Voor deze inleiding wordt u verzocht om u aan te melden bij mevr. K. Stoelinga, katja.stoelinga@gmail.com