Leuke meiden die ook nog bidden voor het etenNegen vrouwen, in de leeftijd van 25 tot 50 jaar, worden uitgedaagd om te verwoorden welke rol het geloof in hun leven speelt. Negen vrouwen die van het leven houden en de kerk en maatschappij een warm hart toedragen, maken de lezer deelgenoot van hun leven. Geeri Bakker

Leuke meiden die ook nog bidden voor het etenNegen vrouwen, in de leeftijd van 25 tot 50 jaar, worden uitgedaagd om te verwoorden welke rol het geloof in hun leven speelt. Negen vrouwen die van het leven houden en de kerk en maatschappij een warm hart toedragen, maken de lezer deelgenoot van hun leven.

Geloven anno 2007 bestaat uit meer dan stereotypen, lange rokken en dogma’s. Daar getuigen deze vrouwen van in een open en eerlijk verhaal. Ze nemen je mee naar hun favoriete liederen, Bijbelteksten en -verhalen, om uiteindelijk bij de kern van hun leven uit te komen.

Vrouwen, meiden die zich thuis voelen in de kerk. Die inspiratie halen uit hun geloof; de ene dag wat meer dan de andere. Meiden met een uitstraling om ‘u’ tegen te zeggen en die het lef hebben om zich kwetsbaar op te stellen. Herkenbare verhalen voor generatiegenoten wellicht. Verhalen die afrekenen met gevestigde beelden. Aanstekelijke verhalen: ook de lezer wordt uitgedaagd om zijn of haar eigen verhaal te vertellen.

€ 17,50
Berneboek