Week van de lentekriebelsKatholiek Nieuwsblad zet zijn vraagtekens bij de Week van de Lentekriebels. “De lente komt eraan! Voor de GGD is dit een mooie aanleiding om basisscholen te stimuleren seksuele voorlichting te geven. Als katholieke ouder kun je daar de nodige vraagtekens bij plaatsen.” Week van de lentekriebelsKatholiek Nieuwsblad zet zijn vraagtekens bij de Week van de Lentekriebels. “De lente komt eraan! Voor de GGD is dit een mooie aanleiding om basisscholen te stimuleren seksuele voorlichting te geven. Als katholieke ouder kun je daar de nodige vraagtekens bij plaatsen.”

De Week van de Lentekriebels is een project voor basisscholen dat dit jaar plaatsvindt van 18 t/m 22 maart. Ouders die op de hoogte willen zijn van wat hun kinderen te horen en zien krijgen over dit onderwerp dat van nature in het gezin thuishoort, doen er verstandig aan bij de school te informeren.

In Katholiek Nieuwsblad geeft een getrouwde moeder van twee kinderen haar uitgebreide opinie. Zij geeft zelf les op de basisschool en schrijft onder psuedoniem.