Samuel boekwinkel lentefeestAan het begin van de lente houdt Stichting Kinder- en Jeugdwerk Samuel meteen al een verrassend Lentefeest. Daarvoor gaan de deuren van de winkel in Oisterwijk van maandag 22 maart a.s. tot en met zaterdag 27 maart elke dag van 10 tot 17 uur open. Kom ook langs. Aan het begin van de lente houdt Stichting Kinder- en Jeugdwerk Samuel meteen al een verrassend Lentefeest. Daarvoor gaan de deuren van de winkel in Oisterwijk van maandag 22 maart a.s. tot en met zaterdag 27 maart elke dag van 10 tot 17 uur open.

Samuel  boekwinkel lentefeestStichting Kinder- en Jeugdwerk Samuel biedt ondersteuning bij de geloofsopvoeding zowel thuis als in de parochie, met een veelheid aan materialen en met deskundig advies. Via de website zijn vrijwel alle artikelen te bestellen. In de winkel kunt u materialen bekijken en met medewerkers in gesprek gaan.

Welkom

De winkel in Oisterwijk is normaliter beperkt geopend, maar voor het Lentefeest is er de hele week gelegenheid een kijkje te komen nemen en zonder portokosten materialen mee te nemen. U bent dus van harte welkom om voor bijvoorbeeld uw paasboekjes, paaskaars, communie- en vormselcadeaus, mooie kaarten, films e.d. in de winkel te komen snuffelen. Wij zorgen voor koffie en een verrassing.

Verhalenverteller

Tijdens die week heeft Samuel ook een aantal aanbiedingen en kortingen. Op woensdag en vrijdag is er van 2 tot 4 uur een speciale verhalenverteller voor de kinderen.

www.stichtingsamuel.nl

Samuel Boek- & Infowinkel
Spoorlaan 126
5061 HD Oisterwijk
(vlakbij het NS station)