Kisi musical De Barmhartige VaderDe Nederlandse groep Kisi-kinderen (Kids singing for God) voeren deze week de KISI-musical 'De Barmhartige Vader' op. Kinderen in de leeftijd van 8 – 16 jaar zingen, dansen en spelen met heel veel enthousiasme op eigentijdse wijze het verhaal van de verloren zoon. Op 17 feb in Hengelo, 18 feb in Oosterhout en 19 feb in Utrecht. Mis het niet! De Nederlandse groep Kisi-kinderen (Kids singing for God) voeren deze week de KISI-musical 'De Barmhartige Vader' op. De kinderen in de leeftijd van 8 – 16 jaar zingen, dansen en spelen met heel veel enthousiasme voor God op eigentijdse wijze het verhaal van de verloren zoon.Op 17 feb in Hengelo, 18 feb in Oosterhout en 19 feb in Utrecht. Mis het niet!

Kisi musical  De Barmhartige VaderTwee jaar na het Oostenrijkse voorbeeld, voert nu een volledig Nederlandse groep kinderen de KISI musical 'De Barmhartige Vader' uit. De musical is een vrolijk en kleurrijk geheel en bedoeld voor kinderen van 6 tot ongeveer 13 jaar.

Het verhaal van de verloren zoon wordt ingebed in een eigentijds verhaal: Monica – een van de hoofdpersonen – heeft veel ruzie met haar vader die altijd maar werkt en als haar beste vriendin Lilly haar dan ook nog vergeet mee te vragen naar de kermis, is haar verdriet compleet. Zij weet het zeker: niemand geeft echt om haar. Dan ontmoet ze een oudere vriendin, die haar meeneemt naar het verhaal van de verloren zoon. Terwijl de kinderen luisteren, groeit bij hen een verlangen: wat zou het fantastisch zijn als zij net zo'n vader zouden hebben als in het verhaal. Een, die altijd aan je denkt, die je eindeloos liefheeft, ook als je fouten maakt en bij wie je altijd terug mag komen…

Kom met uw kinderen, communie- en/of vormselgroep, kinderkoor, katecheseclub…… en geniet
mee!

Woensdag 17 februari spelen we de musical om 15:00 in de Thaborkerk
G. Peusscherstraat 1
7558 AB Hengelo.

Donderdag 18 februari spelen we de musical om 18:00 bij Chemin Neuf:
Hoogstraat 80
4901 PK  Oosterhout
 
Vrijdag 19 februari spelen we de musical om 18:30 in de Gerardus Majella Parochie
Vleutenseweg 517
3532 HK Utrecht

Hier wordt na afloop – rond 20.00 uur – een drankje aangeboden.
Parkeren: vanaf 17.30 uur bij Douwe Egberts op P1, Vleutensevaart 35.
Openbaar vervoer: Vanaf Utrecht CS bus 5, halte Majellapark.

Voor meer informatie:
www.kisi.nl
Harm Ruiter 06-41482108
Gaby Buirma-Rieu 0183-352809

Het eerdere bericht op deze site
De Kisi kids op Rkactiviteiten.nl