Marriage Week International 2010Van 8 tot en met 14 februari wordt in o.a. Epe en Heerde de ‘Marriage Week’ ge­hou­den. Het initia­tief van de christelijke organi­satie Jeugd met een Opdracht wil hierdoor een week lang het huwelijk positief onder de aandacht brengen. Marriage Week International 2010Van 8 tot en met 14 februari wordt in o.a. Epe en Heerde de ‘Marriage Week’ gehouden. Het initiatief van de christelijke organisatie Jeugd met een Opdracht wil hierdoor een week lang het huwelijk positief onder de aandacht brengen.

De verantwoordelijke Sijtje Tollenaar hoopt dat in de toekomst deze week net zo bekend zal zijn als Valentijnsdag. Het idee is dat mensen, bedrijven en instellingen meedoen om vanuit hun eigen achtergrond iets bij te dragen dat gehuwden steun geeft. Dat kan een korting zijn op een romantisch dinertje, een actie voor huwelijksjubilarissen, het aanbieden van een cursus of seminar enzovoort. Dat ook de Marriage Week een commercieel gebeuren kan worden, is voor Tollenaar geen probleem. "Zolang we het doel om het huwelijk positief in de aandacht te brengen maar bereiken.”

Dit jaar wordt de week gehouden op slechts een paar plekken in Nederland in de buurt van het centrum van Jeugd met een Opdracht (in Heerde). “Maar volgend jaar moet het al een landelijk evenement zijn", vindt Sijtje Tollenaar, zoals dat nu al het geval is in Groot-Brittannië en Duitsland.

Voor meer informatie: tel. 0578-691534.
Zie ook www.marriage-weekinternational.com