KISI-KidsDe KISI-Kids Utrecht voeren a.s. 29 mei 2011 om 14.30 uur de musical ‘Lilli en de ongelooflijke come-back’ – het paasverhaal op in Utrecht in de Gerardus Majella Kerk, Vleutenseweg 517, Utrecht-West. De KISI-Kids Utrecht voeren a.s. 29 mei 2011 om 14.30 uur de musical ‘Lilli en de ongelooflijke come-back’ – het paasverhaal op in Utrecht in de Gerardus Majella Kerk, Vleutenseweg 517, Utrecht-West. (Vanaf Utrecht C.S. 5 min. met bus 5, halte Majella park)

Een echte Paasmusical!

KISI-Kids Lilli heeft één grote wens: ze wil nu wel eens weten of Jezus echt is opgestaan uit de dood, zoals de pastoor verteld heeft. Die wens wordt vervuld: ze maakt een tijdreis en komt in het oude Jeruzalem. Daar ontmoet ze de vrouwen die ’s ochtends bij het graf kwamen om Jezus te balsemen. Tegelijkertijd zijn de Romeinse soldaten op zoek naar de leerlingen van Jezus om ze van kant te maken: een dode kan tenminste geen relletjes meer schoppen.

Dan wordt het spannend. Zou Lilli écht meemaken wat de leerlingen toen beleefden? Ze is niet de enige die maar moeilijk kan geloven dat Jezus zou zijn verrezen. Ook Thomas, één van de leerlingen, gelooft het niet. Totdat…

Utrecht

Deze voorstelling wordt gespeeld door de Utrechtse groep KISI-KIDS, in samenwerking met kinderen van de KISI-KIDS uit Den Bosch: kinderen die met héél veel enthousiasme zingen, spelen en dansen. Een mooi décor, prachtige kostuums en professioneel licht en geluid maken het tot een prachtig geheel!

Informatie

Gaby Buirma: 06 – 50 89 99 48
Harm Ruiter: 06 – 41 48 21 08
www.kisi.nl