KISI instudeer­weekend musical De Barmhartige VaderDe afdeling Huwelijk & Gezin van Bisdom Roermond nodigt alle kinderen uit voor een instudeer­weekend van vrijdag 14 t/m zondag 16 november 2014 in Echt. Een tweede instudeer­weekend is in januari 2015; de uitvoering in april 2015. De afdeling Huwelijk&Gezin van Bisdom Roermond nodigt alle kinderen uit voor een instudeerweekend van vrijdag 14 t/m zondag 16 november 2014 in Echt. Een tweede instudeerweekend is in januari 2015; de uitvoering in april 2015.

“Het gaat al niet zo goed met Monika omdat ze steeds ruzie heeft met haar vader en denkt dat niemand van haar houdt. En dan vergeten haar vrienden haar nog te bellen om haar mee te vragen naar de kermis. Ze barst in tranen uit en vertelt haar vrienden over het verdriet om haar vader, als plotseling Samuëlla – Lilli’s fantastische vriendin – bij hen komt staan en hen het Bijbelse verhaal van de verloren zoon vertelt.”

Meespelen in deze musical?

KISI instudeerweekend musical De Barmhartige VaderLijkt het je ook leuk om mee te spelen in deze musical? Dat kan!

Wanneer

Het weekend begint vrijdag 14 november om 17.00 uur en is afgelopen op zondag 16 november om 16.30 uur.

Waar

In het Edith Stein Centrum in Echt, Diepstraat 4

Leeftijd

Vanaf 8 jaar mag je meedoen. Ben je nog net geen 8, dan mag je mee als je vader of moeder ook meegaat.

Tweede inoefenweekend en uitvoering

Het volgende inoefenweekend is van 9 t/m 11 januari 2015 en het uitvoerweekend is in het weekend van 17-18 april 2015 in Heythuysen.

Kosten

De kosten bedragen € 25 per kind per weekend. Twee kinderen uit één gezin betalen samen € 45 en drie kinderen € 60

Organisatie

Dit weekend wordt georganiseerd door afdeling Huwelijk en Gezin van het bisdom Roermond in samenwerking met Kisi Nederland.

Meer informatie