KinderKerk VakantieWeekVanuit de Bernse maas­parochie wordt in de herfst­vakantie een Kinder­kerk Vakantie­Week georgani­seerd met als thema 'Allemaal leerling van Jezus'. De vakantie­week vindt steeds op de ochtend plaats, van maandag 25 t/m vrijdag 29 oktober, met uitzondering van de woensdag. Vanuit de Bernse maasparochie wordt in de herfstvakantie een Kinderkerk VakantieWeek georganiseerd met als thema 'Allemaal leerling van Jezus'. De vakantieweek vindt steeds op de ochtend plaats, van maandag 25 t/m vrijdag 29 oktober, met uitzondering van de woensdag.

KinderKerk VakantieWeekDe VakantieWeek is bedoeld voor kinderen in Heusden/Herpt en Drunen/Elshout maar er kan ook de hele week of enkele dagen worden deelgenomen door kinderen van verder weg. Vooral de donderdagochtend kan leuk zijn voor gezinnen, aangezien dan de gezinsmis wordt gevierd waarbij het hoogfeest wordt gevierd van de apostelen Simon de IJveraar en Judas Thaddeüs.

Programma:
Tijdens het programma gaan de kinderen op maandag en dinsdag in op het thema  door te luisteren naar een Bijbelverhaal en samen te knutselen en te spelen. Donderdag en vrijdag zal het eerste deel van de ochtend voor de kinderen zijn. Vanaf 10.30 uur zijn ouders met eventuele jongere of oudere kinderen ook welkom.

Locatie en logistiek:
Plaats: R.K. kerk Heilige Catharina van Alexandrië, Torenstraat 2a, te Herpt.
De deur gaat om 8.30 uur iedere ochtend open (let op: niet op woensdag)
Er zal worden gezorgd voor een hapje en een drankje in de pauze. De dag is afgelopen om 12.00 uur waarna de kinderen opgehaald kunnen worden bij de kerk.

Bijdrage
Deelname voor de hele week € 5, of per dag € 1,50 ; te voldoen op de eerste dag.
Opgeven aub vóór 20 oktober.

Info
Lees hier de volledige infomatie
kinderkerk@heuvelink.eu