Kinderfeest Bisdom 's-Hertogenbosch - SupergraanHet is alweer bijna zover: het Kinderfeest dat bisdom Den Bosch nu al vier jaar op rij organiseert voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zaterdag 20 maart zijn kinderen, kindergroepen met begeleiding welkom in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Het is alweer bijna zover: het Kinderfeest dat bisdom Den Bosch nu al vier jaar op rij organiseert voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zaterdag 20 maart zijn kinderen, kindergroepen met begeleiding welkom in het Theater aan de Parade in Den Bosch.

Kinderfeest Bisdom 's-Hertogenbosch - SuperGraanBisdom Den Bosch houdt weer een groot feest voor kinderen. Het thema is Supergraan! De dag begint met een interactieve theatervoorstelling over een zaaiende boer. Een deel van zijn graan wordt verstikt door onkruid of opgegeten door vogels. Gelukkig komt een deel wél goed terecht en dat wordt: Supergraan! De kinderen mogen zelf – spontaan – ook een stuk van dit verhaal meespelen waarbij de boodschap van dit Evangelie duidelijk wordt.
 
’s Middags zijn er drie workshops. De kinderen mogen een circusact leren van echte circusartiesten, een streetdance dansen of een musicalhit van de KISI-kids zingen. Daarnaast wordt er geknutseld – met echt supergraan – en geschminckt. Aan het eind van de middag mogen ze op het hoofdpodium van het theater laten zien wat ze geleerd hebben. De dag wordt afgesloten met kaarsjes waarop ieder een gebedsintentie mag opschrijven of tekenen voor Maria.

Zaterdag 20 maart 2010, 10.30 – 15.45
Theater aan de Parade, Parade 23 in Den Bosch
Kinderen van 4 – 12 jaar
5 euro per kind en volwassene.
(Per 4 kids, 1 volwassene gratis)

Aanmelden en meer info: mevrouw van Diessen, (073) 612 54 88, kinderfeest@bisdomdenbosch.nl of

www.bisdomdenbosch.nl/kinderfeest
Op de kalender