Kinderfeest Bisdom ’s-Hertogenbosch - ‘Stap uit je boot!’Met als thema ‘Stap uit je boot’ organi­seert Bisdom Den Bosch alweer het zevende Kinder­feest in het Theater aan de Parade in Den Bosch op zaterdag 24 maart 2012. Durf jij op Jezus te vertrouwen zoals Petrus deed? Met als thema ‘Stap uit je boot’ organiseert Bisdom Den Bosch alweer het zevende Kinderfeest in het Theater aan de Parade in Den Bosch op zaterdag 24 maart 2012. Durf jij op Jezus te vertrouwen zoals Petrus deed?

De opzet van de dag is dat kinderen van 4 tot 12 jaar ervaren dat geloven een ‘feest’ is.  Elk kind is welkom: kerkelijk betrokken of niet.

Henkie de buikspreekpop

Kinderfeest Bisdom ’s-Hertogenbosch - ‘Stap uit je boot!’De dag begint om 10.15 uur in de Sint Jan. Na een korte gebedsviering gaan de deelnemers naar het Theater aan de Parade. Bij binnenkomst krijgt elk kind een ‘verrassingstasje’. Henkie de buikspreekpop is hoofdgast dit jaar.

In de middag zijn er doe-workshops. Zo kunnen kinderen van Henkie leren ‘buikspreken’. Bovendien gaat hij ze ook nog wat goocheltrucs leren. Verder is er een workshop samba-percussiespelen en zingen en dansen met de KISI-kids. Ook is er een workshop ‘icoon maken’, waarbij wordt uitgelegd hoe kinderen thuis hun eigen gebedshoek kunnen inrichten. De dag eindigt met een mini-concert van Bloved, een kinderband. Rond kwart over drie is de afsluiting met het oplaten van ballonnen.

Praktisch

Deelname kost 6 euro per kind. Volwassen begeleiders mogen gratis naar binnen. Per vier kinderen (of minder) moet er minstens een volwassen begeleider bij zijn. Voor meer informatie of opgave: www.bisdomdenbosch.nl/kinderfeest of kinderfeest@bisdomdenbosch.nl

Graag opgeven vóór 5 maart aanstaande.